6945956781 Ικονίου 60 - Νέα Σμύρνη makris.nikolaos84@gmail.com
 
     
  Μακρής Νικόλαος
Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές εργασίες

Νέα Σμύρνη ΑττικήςΣτην εποχή της τεχνολογίας και της ανάπτυξης, οι ανάγκες μας εξελίσσονται και απαιτούν προηγμένες λύσεις. Στην ομάδα μας, κατανοούμε πλήρως αυτήν την ανάγκη για αξιόπιστες, εξειδικευμένες υπηρεσίες.
 
     
     
 
 
 
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 

Η επιχείρησή μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα της ηλεκτρολογίας, εξασφαλίζοντας αξιόπιστες λύσεις για κάθε ηλεκτρική ανάγκη. Αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα την αλλαγή ηλεκτρολογικού πίνακα, την επισκευή θερμοσίφωνων, τις επισκευές κουζινών και εστίας, καθώς και την τοποθέτηση και επισκευή κεραιών.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων, προσφέροντας προηγμένες λύσεις για την ασφάλεια και την επικοινωνία στο σπίτι ή το γραφείο σας.

 
     
 

Με έδρα μας τη Νέα Σμύρνη, εξυπηρετούμε άμεσα και αποτελεσματικά τις περιοχές της Αθήνας, Παλλήνης, Αγίας Παρασκευής και γενικά όλη την Αττική. Με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και επιδεξιότητα, είμαστε διαθέσιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ικανοποίησης των πελατών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε να βελτιώσετε τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

 
     
 
 
 
 
 
     
  Αλλαγή Ηλεκτρολογικού Πίνακα


Από την αντικατάσταση παλαιών πινάκων με τους σύγχρονους, εξοικονομικούς και ασφαλείς, εξασφαλίζουμε τη σταθερή λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματός σας.

 
 
     
 
     
  Αποξήλωση Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης


Με επαγγελματική προσέγγιση και σύγχρονο εξοπλισμό, προβαίνουμε στην αποξήλωση και ανανέωση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

 
 
     
 
     
  Εγκατάσταση Θυροτηλεφώνων και Θυροτηλεοράσεων


Με εξειδίκευση στην τεχνολογία ασφαλείας και επικοινωνίας, εγκαθιστούμε και συντηρούμε συστήματα θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων για την προστασία και την άνεσή σας.

 
 
     
 
     
  Επισκευή Θερμοσίφωνα


Με γνώση και εμπειρία σε όλα τα μοντέλα, αναλαμβάνουμε την άμεση επισκευή θερμοσίφωνων, εξασφαλίζοντας τη συνεχή παροχή ζεστού νερού στο σπίτι σας.
 
     
 
     
  Επισκευές Κουζινών και Εστίας


Ανεξάρτητα από το πρόβλημα, είτε πρόκειται για προβλήματα ηλεκτρικών εστιών είτε για βλάβες σε κουζίνες, εξασφαλίζουμε γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση.
 
 
     
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
       KIN:  6945956781  
     
 
     
 
     
  01.
Τοποθέτηση και Επισκευή Κεραιών
Με εξειδίκευση στην τοποθέτηση και συντήρηση κεραιών, εξασφαλίζουμε τη σταθερή σύνδεση σας με την τηλεόραση και το Διαδίκτυο.
 
     
     
  02.
Ηλεκτρολογικές Ανακαινίσεις
Οι ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις που αναλαμβάνουμε αποτελούν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη βελτίωση του ηλεκτρικού συστήματος σας και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που συνδυάζει ασφάλεια, άνεση και αισθητική.
 
     
     
  03.
Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Με έμφαση στην ποιότητα, την ασφάλεια και την ικανοποίηση του πελάτη, παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε έργου.