6945956781 Ικονίου 60 - Νέα Σμύρνη makris.nikolaos84@gmail.com
hero image
 
 
 
     
  Μακρής Νικόλαος
Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές εργασίες
Νέα Σμύρνη ΑττικήςΣτην πυκνοκατοικημένη περιοχή της Νέας Σμύρνης στην Αττική, ένα όνομα ξεχωρίζει όταν πρόκειται για την ηλεκτρολογική ασφάλεια και την τέλεια λειτουργία των ηλεκτρικών συστημάτων: ο Ηλεκτρολόγος Νικόλαος Μακρής.

Με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στον τομέα της ηλεκτρολογίας, ο κ. Μακρής προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και επισκευές. Από την αλλαγή ηλεκτρολογικού πίνακα μέχρι την αποξήλωση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, ο κ. Μακρής εξασφαλίζει την άρτια λειτουργία και την ασφάλεια του ηλεκτρικού συστήματος.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
   Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας
 
     
 
Ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων, προσφέροντας λύσεις που ενισχύουν την ασφάλεια και την επικοινωνία σε κάθε κτίριο. Επιπλέον, με εξειδίκευση στην επισκευή θερμοσίφωνων και τις επισκευές κουζινών, διασφαλίζουμε την άμεση και αποτελεσματική επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος.
 
Η τεχνική του εμπειρία στην τοποθέτηση και επισκευή κεραιών εξασφαλίζει τη σταθερή σύνδεση με τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια. Τέλος, με την αφοσίωσή του στις ανακαινίσεις που σχετίζονται με το ηλεκτρολογικό κομμάτι, ο κ. Μακρής παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους ανακαίνιση και αναβάθμιση.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας 
σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6945956781
 
     
 
 
 
     
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.  
     
 
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Στην εποχή της τεχνολογίας και της ανάπτυξης, οι ανάγκες μας εξελίσσονται και απαιτούν προηγμένες λύσεις. Στην ομάδα μας, κατανοούμε πλήρως αυτήν την ανάγκη για αξιόπιστες & εξειδικευμένες υπηρεσίες.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
     
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Στην επιχείρησή μας, η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Με βάση την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, δεσμευόμαστε να εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες πρακτικές του κλάδου.
 
     
 
ΜΕ ΑΞΙΑ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Στο πυρήνα των στόχων μας βρίσκονται η ειλικρίνεια, η αξιοπιστία και η διαφάνεια. Καθορίζουμε υψηλά πρότυπα στην επαγγελματική μας συμπεριφορά και στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, με στόχο τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.